lopende band

SUNTC heeft constant het beleid van kwaliteit eerst en milieubescherming eerst aangehangen. In termen van kwaliteit, heeft SUNTC drie kwaliteitscontroleniveaus, namelijk grondstoffenkwaliteitscontrole, proceskwaliteitscontrole en afgewerkt productkwaliteitscontrole, goedgekeurd om de consistentie van productkwaliteit te verzekeren.


Shenzhen Sunning Tension Industrial Co., Ltd. fabriek productielijn 0Shenzhen Sunning Tension Industrial Co., Ltd. fabriek productielijn 1Shenzhen Sunning Tension Industrial Co., Ltd. fabriek productielijn 2

OEM / ODM

SUNTC verstrekt onderzoek en ontwikkeling, productie, aanpassing, vorm die openen en andere diensten, de bestaande vormstijlen van honderden modellen, kunnen klanten helpen de ontwikkeling van nieuwe stijlen aanpassen, tegelijkertijd in assemblage heeft de productie een rijkdom aan ervaring.

(1) embleemaanpassing

Waar er een gift aangepaste vraag naar klanten is, kunnen de klanten de stijl kiezen, kunnen wij de stijl ook adviseren, zijn het douaneembleem, de patronen, de reclametaal, enz., daar hoog en de lage prijsopties, klanten kunnen de stijl volgens de begroting kiezen. Het vrije ontwerp, de minimumordehoeveelheid vergt slechts dozens

(2) vormaanpassing

Volgens klantenvereisten om de vorm aan te passen, moet dit vormaanpassing openen, kan zachte lijm van vorm de materiële pvc, plastiek, metaal openen en andere stijlen, plastic vorm en pvc-de vorm zijn gemeenschappelijkst, vormvergelijking:

ABS plastiek:

De vormkosten zijn meer dan USD1600, de minimumordehoeveelheid 5000 is, is de tijd ongeveer 15 werkdagen, is het voordeel van de shell prijs laag, heeft shell de rang.

Het zachte rubber van pvc:

De vormkosten zijn meer dan USD160, de minimumordehoeveelheid 500 is, is de tijd ongeveer 5 werkdagen, kan het voordeel aangepaste diverse vormen zijn.

Metaalmateriaal:

De vormkosten zijn meer dan USD500, de minimumordehoeveelheid van 3000, de tijd ongeveer 12 werkdagen, het voordeel van hoge shell rang, kan laserembleem zijn is.

(3) verpakkingsaanpassing

De opstellingskosten zijn 320USD.MOQ zijn 500PCS.Setup-kosten niet worden geladen voor grote hoeveelheden.

 

Laat een bericht achter