Profiel QC

SUNTC heeft constant het beleid van kwaliteit eerst en milieubescherming eerst aangehangen. In termen van kwaliteit, heeft SUNTC drie kwaliteitscontroleniveaus, namelijk grondstoffenkwaliteitscontrole, proceskwaliteitscontrole en afgewerkt productkwaliteitscontrole, goedgekeurd om de consistentie van productkwaliteit te verzekeren.

1. IQC: Inkomende kwaliteitscontrole. Nadat de materiële de vraagorde wordt uitgegeven die, voert de onderneming goedkeuringsinspectie op de producten uit door de leverancier worden geleverd. zijn rol is de goedaardige materiële inventaris van ondernemingen te verzekeren.

2. IPQC/PQC: Procesinspectie. Na materiële goedkeuring, zal er producten met kwaliteitsproblemen in dit proces toe te schrijven aan de inspectie en de opslag van de partijbemonstering op opslaggebied, enz. zijn. Daarom wordt het vereist om de kwaliteit van het eerste stuk van het product te bevestigen wanneer het product online gaat, en de functie van PQC is het eerste stuk van het product en de de kwaliteitsspecificatie en supervisie tijdens gegroepeerde productie te bevestigen. Verbeter aldus het afgewerkt producttarief van het proces, drukken kosten

3. FQC: Na de voltooiing van de productie, de productstroom aan de off-line, d.w.z., verpakking in het pakhuis. In dit proces, zal FQC een uitvoerige kwaliteitscontrole van het product, met inbegrip van verpakking, prestaties, verschijning, enz. uitvoeren. Verzeker de prestaties, zijn de verschijning en de verpakking van de goederen in goede staat en voldoen aan de vereisten. De volledige inspectie en de verpakking kunnen opstelling volgens de behoeften van klanten en de noodzakelijke productiecontrole zijn.

4. TQC: De totale Kwaliteit Management.It is een nieuw beheersconcept, is de kwaliteit in de kosten, levering en andere gebieden van een nieuw concept. In de originele basis voor meer gebieden om vereisten te maken, om de geloofwaardigheid van de onderneming en de uitvoerigere kwaliteitscontrole te verbeteren.

Shenzhen Sunning Tension Industrial Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0

Laat een bericht achter