2.8A Max Current 3.3ft Universeel USB-Koord Snel het Laden Douaneembleem

Plaats van herkomst China
Merknaam KeiMi
Modelnummer Stc-LX48
Min. bestelaantal 200pcs
Prijs USD1.29-1.99
Verpakking Details Het laden gegevenssynchronisatie
Levertijd 5-15 werkdagen
Betalingscondities T/T, Western Union,
Levering vermogen 450000 Stuk/Stukken per Maand
Productdetails
productnaam 3.3ft Multi 3 in 1 snelle het laden kabel Materiaal TPE
lengte 100cm Kleur Red.Pink.Green.Yellow
Eigenschap Laad gelijktijdig alle drie apparaten Macht staat 2.8A Max Current toe
Hoog licht

3.3ft Universeel USB Koord

,

3.3ft Snelle het Laden Kabel

,

2.8A universeel USB-Koord

Laat een bericht achter
Productomschrijving

2.8A Max Current 3.3ft Universeel USB-Koord Snel het Laden Douaneembleem
 
Douaneembleem 3.3ft Multi 3 in 1 Snelle het Laden Kabel USB die Kabel laden
 
3.3ft Multi 3 in 1 snelle het laden kabelbeschrijving:

1. 3 in 1 Laderskabel: 3-in-1 ontwerp met 3 verschillende USB-poorten (Telefoon/Typec/micro USB-poort). Het kan de meeste mobiele telefoons op de markt laden. Nota: Deze het laden kabel kan slechts worden geladen en niet de transmissie van steungegevens.
 
2. Toepasselijke Gelegenheden: Met 1m lengte, is de multifunctionele USB-gegevenskabel het meest geschikt voor familie, reis of het werk, bedrijfsreis en andere gelegenheden. U te hoeven niet om meer laderskabels te brengen, kan één 3 in-1 minikabel aan al uw laadinrichtingsbehoeften voldoen.
 
3. Intrekbaar Ontwerp: Het steunt 5 verschillende lengteaanpassingen, tot 1m, die zeer geschikt is om met mobiele krachtbronnen, of voor gebruik in bureaus of auto's te verbinden. (Maar tevreden nota! Slechts ten laste, wordt de gegevenstransmissie niet gesteund)
 
4. Goede giftkeus: De leuke en gevoelige uiterst kleine spreker met krachtige correcte en mooie lichten, maakt tot het de beste giftkeus voor jonge geitjes, familie en vrienden. Het kan bij om het even welke gelegenheden, zoals gebruikt voor Yoga, in vriendenpartij worden gebruikt, gaat kamperend buiten met familie en vrienden, Kerstmisdag, Pasen-Dag, Thanksgiving day, Verjaardag, verjaardag, Moedersdag, Vadersdag, Halloween, huwelijk, enz.
 
 
Productnaam3.3ft Multi 3 in 1 snelle het laden kabel
MateriaalTPE.Pure copper.ABS
Lengte100cm
KleurRed.Pink.Green.Yellow
Outputstaat Maximum 2.8A toe
EmbleemKan worden aangepast
Aangepast aan

Huis. Office.Points ruil giften, bedrijfsgiften, reclamegiften, promotiegiften, conferentiegiften, promotiegiften, festivalgiften

2.8A Max Current 3.3ft Universeel USB-Koord Snel het Laden Douaneembleem 02.8A Max Current 3.3ft Universeel USB-Koord Snel het Laden Douaneembleem 12.8A Max Current 3.3ft Universeel USB-Koord Snel het Laden Douaneembleem 22.8A Max Current 3.3ft Universeel USB-Koord Snel het Laden Douaneembleem 32.8A Max Current 3.3ft Universeel USB-Koord Snel het Laden Douaneembleem 4

Packing&Transport

Aangepast: Wij keuren aangepast beschikbaar embleem en verpakking goed.

Verpakking: Onze producten in een harde kartondoos/een dubbel dooskleurenvak met een blaar, en dan in een 3 lagenkarton worden ingepakt, en zullen strak worden bevestigd, zelfs is de verzending door overzees geen probleem.

levertijd:
1. Bulkorder: 25days na bevestiging.
2. Steekproef: 3-7 dagen nadat u om betaling verzocht.

3. u kunt het gebruiken van Paypal, de Western Union, T/T. betalen.
4. al betaling wordt goedgekeurd door de veilige borg van de betalingsbewerker.

 

FAQ

1. Wanneer kan ik het citaat krijgen?
Wij citeren gewoonlijk binnen 24 uren nadat wij uw onderzoek krijgen. Als u zeer dringend bent om de prijs te krijgen, roep ons gelieve of ons in uw e-mail te vertellen zodat wij uw onderzoeksprioriteit zullen beschouwen.
2. Hoe kon ik kopen producten als er geen prijs op de website is?
De kopers moeten vereiste productdetails via e-mail verzenden. Dan een redelijk citaat als verzoek worden verstrekt.
3. Hoe kan ik een steekproef om uw kwaliteit te controleren ertoe brengen?
Na prijsbevestiging, kunt u steekproeven vereisen om onze kwaliteit te controleren. Als u de steekproeven nodig hebt, zullen wij voor de steekproefkosten laden. Maar de steekproefkosten kunnen na ordebevestiging terugbetaalbaar zijn wanneer uw hoeveelheid van de orde meer dan MOQ is.
4. Hoe lang kan ik om de steekproef te krijgen verwachten?
Nadat u de steekproeflast betaalt, zullen de steekproeven voor levering minder dan 3 dagen klaar zijn. Als het OEM steekproef misschien is duur weinig langer.
5. Wat over de levertijd voor massaproduktie?
Eerlijk, hangt het van de ordehoeveelheid af en het seizoen plaatst u de orde. Maar als professionele fabrikant, kunnen wij uw uiterste termijn altijd bereiken.
6. Warranty&Returnbeleid:
1. De meeste producten bieden 3-6 maandgarantie aan en de garantie van 12 maanden voor onze VIP klanten, als de kwaliteit om het even welke problemen heeft, hebben wij een goed na de verkoopdienst team zullen oplossen de kwaliteitsproblemen voor u.
2. De defecte laders kunnen door nonman-gemaakte reden zijn teruggekeerd, zullen de vervangingsladers naar uw volgende orde worden verzonden.