3A Max Current 1.2m Intrekbare USB-Uitbreidingskabel 3 in 1 Multihaven

Plaats van herkomst China
Merknaam KeiMi
Modelnummer Stc-LX50
Min. bestelaantal 200pcs
Prijs USD1.29-1.99
Verpakking Details Het laden gegevenssynchronisatie
Levertijd 5-15 werkdagen
Betalingscondities T/T, Western Union,
Levering vermogen 450000 Stuk/Stukken per Maand
Productdetails
productnaam 3A 3 Schakelaar van het de Laderskoord van in1 de Snelle Materiaal TPE.ABS
lengte 1.20m Kleur Black.Red.Grayor Douane
Eigenschap Laad gelijktijdig alle drie apparaten Macht staat 3A Max Current toe
Hoog licht

1.2m Intrekbare USB Uitbreidingskabel

,

1.2m Intrekbaar het Laden Koord

,

3A 1.2m Snel Laderskoord

Laat een bericht achter
Productomschrijving

3A Max Current 1.2m Intrekbare USB-Uitbreidingskabel 3 in 1 Multihaven

 

Multi Intrekbare het Laden van USB Kabel 3A 3 in1 de Snelle Schakelaar van het Laderskoord

 

3A 3 van het de Laderskoord van in1 Snelle de Schakelaarbeschrijving:

1. 3 in 1 het laden kabel: Nieuwe intrekbare 3 in 1 gegevenskabel hebben 3 het laden kabels voor Type C/het Micro- laden van USB. Compatibel systeem met diverse mobiele telefoons, tabletten, slimme horloges en andere elektronische apparaten. (Deze het laden kabel wordt slechts gebruikt voor het laden en kan niet voor gegevenstransmissie worden gebruikt.)
 
2. Intrekbaar Ontwerp: Het steunt 5 verschillende lengteaanpassingen, tot 1.3m (51inch), ideaal voor het verbinden van aan mobiele macht, of in het bureau, auto Intern gebruik.
 
3. Het snelle Laden 3A: de multiladerskabel keurt standaardaluminiumlegering het laden interface goed wat losgemaakt probleem vermijden. 3A de stroom verbetert het laden snelheid van de kabels en verzekert een snellere het laden tijd terwijl het houden van uw apparaat volledig veilig. U kunt deze kabel gebruiken om veelvoudige apparaten tegelijkertijd te laden.
 
4. Flexibel en Duurzaam: Hoog - jasje van kwaliteits maakt het modieuze pvc USB-tot kabel duurzame en verhoogde flexibiliteit met verwarring-vrij, geen-giftig, onschadelijk, geschikt, lichtgewicht en gemakkelijk gerold.
 
5. MODIEUS: Deze kabels zijn zo functioneel aangezien zij esthetisch tevredenstellend zijn. De kabels laden snel. De kabels worden ook gemaakt te duren. Zij worden versterkt met flexibele, beschermende TPE en met premie, hoogwaardige materialen gemaakt.
 
6. Goede giftkeus: De leuke en gevoelige uiterst kleine spreker met krachtige correcte en mooie lichten, maakt tot het de beste giftkeus voor jonge geitjes, familie en vrienden. Het kan bij om het even welke gelegenheden, zoals gebruikt voor Yoga, in vriendenpartij worden gebruikt, gaat kamperend buiten met familie en vrienden, Kerstmisdag, Pasen-Dag, Thanksgiving day, Verjaardag, verjaardag, Moedersdag, Vadersdag, Halloween, huwelijk, enz.
 
 
Productnaam 3A 3 Schakelaar van het de Laderskoord van in1 de Snelle
Materiaal TPE.ABS
Lengte 1.20m
Kleur Black.Red.Grayor Douane
Output staat Maximum 3A toe
Embleem Kan worden aangepast
Aangepast aan

Huis. Office.Points ruil giften, bedrijfsgiften, reclamegiften, promotiegiften, conferentiegiften, promotiegiften, festivalgiften

3A Max Current 1.2m Intrekbare USB-Uitbreidingskabel 3 in 1 Multihaven 03A Max Current 1.2m Intrekbare USB-Uitbreidingskabel 3 in 1 Multihaven 13A Max Current 1.2m Intrekbare USB-Uitbreidingskabel 3 in 1 Multihaven 23A Max Current 1.2m Intrekbare USB-Uitbreidingskabel 3 in 1 Multihaven 33A Max Current 1.2m Intrekbare USB-Uitbreidingskabel 3 in 1 Multihaven 4

Packing&Transport

Aangepast: Wij keuren aangepast beschikbaar embleem en verpakking goed.

Verpakking: Onze producten in een harde kartondoos/een dubbel dooskleurenvak met een blaar, en dan in een 3 lagenkarton worden ingepakt, en zullen strak worden bevestigd, zelfs is de verzending door overzees geen probleem.

levertijd:
1. Bulkorder: 25days na bevestiging.
2. Steekproef: 3-7 dagen nadat u om betaling verzocht.

3. u kunt het gebruiken van Paypal, de Western Union, T/T. betalen.
4 worden. al betaling goedgekeurd door de veilige borg van de betalingsbewerker.

 

FAQ

1. Wanneer kan ik het citaat krijgen?
Wij citeren gewoonlijk binnen 24 uren nadat wij uw onderzoek krijgen. Als u zeer dringend bent om de prijs te krijgen, roep ons gelieve of ons in uw e-mail te vertellen zodat wij uw onderzoeksprioriteit zullen beschouwen.
2. Hoe kon ik kopen producten als er geen prijs op de website is?
De kopers moeten vereiste productdetails via e-mail verzenden. Dan een redelijk citaat als verzoek worden verstrekt.
3. Hoe kan ik een steekproef om uw kwaliteit te controleren ertoe brengen?
Na prijsbevestiging, kunt u steekproeven vereisen om onze kwaliteit te controleren. Als u de steekproeven nodig hebt, zullen wij voor de steekproefkosten laden. Maar de steekproefkosten kunnen na ordebevestiging terugbetaalbaar zijn wanneer uw hoeveelheid van de orde meer dan MOQ is.
4. Hoe lang kan ik om de steekproef te krijgen verwachten?
Nadat u de steekproeflast betaalt, zullen de steekproeven voor levering minder dan 3 dagen klaar zijn. Als het OEM steekproef misschien is duur weinig langer.
5. Wat over de levertijd voor massaproduktie?
Eerlijk, hangt het van de ordehoeveelheid af en het seizoen plaatst u de orde. Maar als professionele fabrikant, kunnen wij uw uiterste termijn altijd bereiken.
6. Warranty&Returnbeleid:
1. De meeste producten bieden 3-6 maandgarantie aan en de garantie van 12 maanden voor onze VIP klanten, als de kwaliteit om het even welke problemen heeft, hebben wij een goed na de verkoopdienst team zullen oplossen de kwaliteitsproblemen voor u.
2. De defecte laders kunnen door nonman-gemaakte reden zijn teruggekeerd, zullen de vervangingsladers naar uw volgende orde worden verzonden.